Mi ez? Rendelés Partnerek Telefonszámunk +36-21-333-4444
   Bejelentkezés
Emlékezzen rám!
 
Hírlevél | SMS feliratkozás

Hírlevél | SMS feliratkozás

06 - -

Hibás e-mail címet adtál meg! | Vissza
Hibás telefonszámot adtál meg! | Vissza
 
 
 
 

1. Mit csinál a Pizzagolyó.hu?

A szolgáltatás segítségével megrendelheted pizzagolyód valamelyik éttermi partnerünktől, aki elektronikusan, vagy telefonon értesítést kap a rendelésedről. Ezt követően elkészítik, és házhoz szállítják.. A pizzagolyó.hu egyik esetben sem találkozik veled személyesen, mivel az árut valamelyik partnerünk készíti össze és szállítja ki.


2. Többet kell fizetni, ha Interneten rendelek?

Nem, a szolgáltatás ugyanannyiba kerül, mintha az telefonon vagy személyesen rendelnéd meg, SőT internetes rendelés esetén 5% kedvezményt adunk! Mindenkori internetes kedvezményeinkről tájékozódjon az Akciók menüpont alatt.


3. Rendelési folyamat:

Miért kell regisztrálni magam?


A regisztráció azért szükséges, hogy a megrendelt árut pontosan szállítsák ki hozzád. A kötelező adatokat nem csak az internetes, hanem a telefonos vagy személyes megrendelés esetén is meg kell adnod.


Hogyan tudok regisztrálni a honlapon?


Kattints, a Regisztrálj menüpontra és töltsd ki regisztrációs lapunkat.
Figyelem!
Fontos hogy a regisztrációnál létező e-mail címet és telefonszámot adj meg!
Első rendelés vagy szokatlanul nagy mennyiségű megrendelés esetén kollégánk telefonon ellenőrizheti megrendelésedet.Milyen fizetési módok közül választhatok?


Készpénz.


Van minimális rendelési összeg?


Nincs.Mikor kapom meg a rendelést?


Étel házhoz szállítás esetén a rendelést leghamarabb a szállítási időn belül kapod meg, amelyet az étterem nyitásától vagy a rendelés feladásától érdemes számítani.


Nyitvatartási időn kívül is leadhatom rendelésemet?


Igen, ha későbbre szeretnél rendelni vagy nincs nyitva még az üzlet, a rendelés elküldésénél megadhatod azt az időpontot amikorra az étel érkezését várod. Vedd figyelembe, hogy a szállítási idő minimum 45-60 perc.Hogyan jelzem extra igényeimet?

Különleges kívánságaidat érdemes a rendelés ellenőrző képernyőjén a megjegyzés rovatban feltüntetni! (Tipp: ha a megjegyzés rovatba írod a kívánságot, akkor azt megjegyzi a rendszer, és a következő alkalommal is tudod használni!)


Nem kaptam visszaigazoló e-mailt

Ha feladtad a rendelést, akkor az e-mailt biztosan elküldtük. A kiküldés után a levél elindul a postaládád felé. Az út során érinti az Internet számos pizzagolyó-n kívüli pontját. Éppen ezért a küldés után nincs hatásunk arra, hogy a levél mikor fog megérkezni a postafiókodba. A rendelés feladásáról úgy győződhetsz meg minden kétséget kizáróan, hogy megnézed azt a belépés utáni oldalon az "előző rendelést" mutató információs blokkban, a bal oldalon.


Lemondhatom-e a rendelésemet?

Étel házhoz szállítás esetén csak akkor mondható le a rendelés, ha a rendelés feladása után 5 percen belül jelezd ezt a pizzagolyó.hu ügyfélszolgálatának.


4. Problémák, reklamáció:

Késik a kiszállítás

Kérjük, a kiírt szállítási időt 10-20 perc erejéig kezeld rugalmasan! Tapasztalatból mondhatjuk, hogy rossz időjárási viszonyok esetén a késés a forgalom miatt természetes. Ennek mértéke 10-20 perc. Ennél jelentősebb késés esetén a házhoz szállító partnernek kötelessége tájékoztatni a fogyasztót. Ettől függetlenül, ha megkeresed ügyfélszolgálatunkat, akkor rövid időn belül tájékoztatást kapsz, merre jár a rendelésed!


Hol tudok reklamálni?

Reklamációval fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! Minden nap 11-22 óra között telefonon és e-mailen várják jelentkezésed! Azonnali probléma esetén 15 percen belül reagálunk, minden más esetben 24 órán belül tájékoztatunk.


Panaszom van, kihez fordulhatok?

Panasz esetén megkeresheted ügyfélszolgálatunkat, vagy az info@pizzagolyo.hu jelezheted.. Ha pedig minden kötél szakad, akkor a következő internetes oldalakat ajánljuk: Tudatosvásárló.hu, Fogyasztóvédelem.


5. Elfelejtettem a jelszavam

Ha elfelejtetted jelszavad, akkor a nyitó képernyő bal oldalán kattints az "jelszóemlékeztető" linkre. Itt add meg felhasználóneved és e-mail címedet, ahova elküldjük hozzáférésed adatait. Ha nem tudsz e-mail címet megadni, akkor keresd fel ügyfélszolgálatunkat!


Kérhetek-e számlát, ha étkezési jeggyel fizetek?

A személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény 1. sz. melléklete rendelkezik a magánszemélyek adómentes bevételeiről, e melléklet 8.17. pontja pedig a meleg, ill. készétel vásárlására jogosító utalványról. A törvény értelmében az utalványt a munkáltató adhatja munkavállalójának, tehát csak és kizárólag a magánszemély vásárolhat vele saját céljára. Ebből következően sem a saját nevére (egyéni vállalkozó), sem más nevére (cég, egyéb vállalkozás) nem kérhet számlát, mivel az utalvány nem készpénz, hanem adómentes juttatás a munkavállalónak a munkáltatójától. Ellenkező esetben ugyanis az utalvány értéke újra elszámolásra kerülne "költségként" annál a cégnél, akinek a nevére az utalvánnyal történő "fizetéskor" a számlát kérik.


Reméljük útmutatónkkal segítettük a Pizzagolyó.hu honlapjának használatát!


Ha kérdésed van feladott megrendeléseddel kapcsolatban, akkor írj az info@pizzagolyó e-mail címre, vagy hívd a 06-21-333-4444-es telefonszámot.

A rendeléshez regisztrálnod kell vagy bejelentkezned

 

Klikk a képre!


Skype Me™!

Hívj minket ingyen!

11-22-ig

Oszd meg ismerőseiddel:

Share/Save/Bookmark

website availability